εσηεα / Eshea Symmetoxh Sthn Panelladikh Apergia Stis 10 Ioynioy H Ka8hmerinh

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε μέσω επιστολής στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σχετικά με το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα χρήματα που πήραν ΜΜΕ για τη καμπάνια Μένουμε Σπίτι. Τι ήταν να γράψει στην ανακοίνωση του το ΔΣ.


Ariadnh Gerasimidoy To Antio Ths Eshea Sthn 39xronh Dhmosiografo

ΕΣΗΕΑ για επίθεση σε εργαζόμενους του OPEN.

εσηεα. Εκτός ΕΣΗΕΑ βρίσκεται ο Άρης Πορτοσάλτε και άλλοι έξι δημοσιογράφοι για απεργοσπαστική δραστηριότητα σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με το Documento το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο συγκεκριμένων δημοσιογράφων μετά από την πανελλαδική απεργία στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο. Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες. Εκτός ΕΣΗΕΑ βρίσκεται ο Άρης Πορτοσάλτε και άλλοι έξι δημοσιογράφοι για απεργοσπαστική δραστηριότητα σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. ΕΣΗΕΑ για Φουρθιώτη.

Δεν είναι μέλος μας Προχωράμε σε αναφορά στον Εισαγγελέα. H ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της συναδέλφου δημοσιογράφου Βασιλικής Βίκης Μαρκάκη η οποία έφυγε χθες από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε. Προβληματισμός για τη στάση των αστυνομικών.

Στη συνέχεια το Συμβούλιο κρίνει την ενδεχόμενη επανεγγραφή του. της ΕΣΗΕΑ ότι επιβάλλεται μείωση των αποδοχών αφού η αυξημένη σε ώρες εργασία θα αμείβεται με ρεπό η Νέα Δημοκρατία βγήκε από τα ρούχα της επειδή δεν. Διέγραψε προσωρινά έξι δημοσιογράφους.

Απεργία πείνας έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ πραγματοποιεί από σήμερα η δημοσιογράφος και μέλος της Μαρίνα Βήχου η οποία διαμαρτύρεται για την βίαιη κατάλυση της ελευθερίας της ενημέρωσης. Οριστικά διέγραψε η ΕΣΗΕΑ τον Αρη Πορτοσάλτε όπως αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΈνωσηςΟ δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καθώς και άλλοι συνάδελφοί του είχαν παραπεμφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο. Βρείτε άρθρα για lifestyle ταξίδι.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διεγράφη οριστικά ενώ το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την προσωρινή διαγραφή για τους. Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο. Διαβάζουμε σε ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ότι στο nομοσχέδιο επιβάλλεται μείωση των αποδοχών αφού η αυξημένη σε ώρες εργασία θα αμείβεται με ρεπό.

Τη διαγραφή του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ΕΣΗΕΑ. Την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε Προσωρινή για ακόμα έξι δημοσιογράφους.

Προβληματισμός για τη στάση των αστυνομικών. Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη - Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΣΗΕΑ.

Εκτός από την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε και την προσωρινή άλλων έξι. Ενημερωθείτε για όσα συμβαίνουν τώρα σε πολιτική οικονομία και αθλητισμό. της ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζοντας τυχόν καθυστερήσεις και.

Το διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΣΗΕΑ λέγοντας. Την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε από την ΕΣΗΕΑ αποφάσισε Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΈνωσηςΟ δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καθώς και άλλοι συνάδελφοί του είχαν παραπεμφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΕΣΗΕΑ για επίθεση σε εργαζόμενους του OPEN. Είτε με διαγράψει είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ δεν με αφορά καθόλου. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Επισημαίνεται ότι η οριστική διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ έχει διάρκεια 2 χρόνια.


Ekloges Sthn Eshea Oi Syndyasmoi Kai Oi Ypopshfioi Dhmosiografoi Nextdeal


Eshea Oristikh Diagrafh Gia Ton Arh Portosalte Proswrinh Gia Aytoys Toys 6 Flash Gr


Eshea Symmetoxh Sthn Panelladikh Apergia Stis 10 Ioynioy H Ka8hmerinh


H Eshea Diegrapse Proswrina E3i Dhmosiografoys Gia Apergospastikh Drasthriothta Documento


Eshea Enwsis Syntaktwn Hmerhsiwn Efhmeridwn A8hnwn


Eshea Diegrapse Portosalte Kai Alloys 6 Dhmosiografoys Libre


Epistolh Ths Eshea Gia Th Sthri3h Twn Diwkomenwn Dhmosiografwn Sth Leykorwsia H Ka8hmerinh


Epistolh Ths Eshea Se Fon Nter Laien Sxoina Kai Mpreton Gia To Loyketo Sto Ellhniko Euronews


Epikoinwnia Eshea


Eshea Diegrapse Arh Portosalte Kai 6 Akoma Dhmosiografoys Madata Gr


98hxfv7ikftqwm


Jrbsqiilo R2tm


Eshea Enwsis Syntaktwn Hmerhsiwn Efhmeridwn A8hnwn


Eshea


H Efsyn Gr Symmetexei Sthn Tetrawrh Stash Ergasias Ths Eshea H Efhmerida Twn Syntaktwn


H Eshea Gia Th Diereynhsh Ths Ypo8eshs Foyr8iwth Den Einai Melos Ths Enwshs Cnn Gr


Epistolh Diamartyrias Ths Eshea Gia Ton Tropo Enhmerwshs Apo Ton N Xardalia


Mhnythria Anafora Ths Eshea Gia Tis Plastes Taytothtes Toy Foyr8iwth Ta Nea


H Eshea Zhtei Thn Sthri3h Twn Dhmosiografwn Ths Leykorwsias Eidhseis Nea To Bhma Online

LihatTutupKomentar