Bianca Dragusanu Iubit, Iubitul Biancăi Drăgusanu A Fost Chemat La Tribunal Ca Parat Wowbiz

Bianca Drăgușanu prima reacție după ce a fost bătută de iubit. Aceasta a devenit una dintre întrebările zilei.


Ce Spune Noul Iubit Al Biancăi Drăgușanu Despre Relația Cu Vedeta Tv Click Mobile

Imagini șocante cu vedeta plină de vânătăi.

Bianca dragusanu iubit. Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi au fost un cuplu de invidiat dat până nu demult. Cei doi amorezi au fost subiect de bârfă de multe ori și reușeau să atragă atenția ori de câte ori se afișau împreună. Bianca Drăgușanu Eu cred că suntem suflete pereche.

În ciuda faptului că nu a publicat și numele celui care i l-a oferit se pare că fosta iubită a lui Alex Bodi ar avea un iubit. Numai că orice minune ţine doar trei zile iar mariajul lor s-a transformat în ceva urât. Iată câți iubiți a avut fosta asistentă păcătoasă înainte de renumita relație cu Alex Bodi cel care îi este acum soț.

Bianca Dragusanu Alex Bodi bianca dragusanu batuta Autor. Are sau nu Bianca pe altcineva. Ce planuri de viitor au vedetele.

O să vă povestesc o dramă Citeste mai mult despre. PRO TV - Bianca Drăgușanu agresată de iubitul ei. Bianca Drăguşanu declaraţie-şoc.

Bianca Drăgușanu a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii moderate de Mihai Ghiță la theXclusive. Citeste mai mult despre. Controversatul designer și-a deschis sufletul în fața celebrului lăutar mărturisindu-i cine este singurul bărbat din viața ei pe care regretă să-l fi iubit vreodată.

Bianca Drăguşanu are o viaţă sentimentală complicată în care apar mereu persoane din trecut. Bianca Drăgușanu a intrat într-o zodie a schimbărilor. Bianca Dragusanu Alex Bodi bianca dragusanu batuta Autor.

La scurt timp după ce a rupt relația blondina pare să fi bifat o cucerire de top. Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Bianca Drăgușanu agresată de iubitul ei.

N-am de ce să mint nu aș ieși cu unul cu Skoda. După ani și ani de la despărțire blondina încă se mai gândește la Bote și chiar se vede soția lui. Cum i-a imitat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu Tristan Tate pe talibani după tragedia din Afganistan De.

Bianca Drăgușanu are un iubit misterios. Bianca Drăgușanu declarație de dragoste într-un club. În acest caz se află Tristan și Andrew Tate.

Citeste mai mult despre. După mai multe tentative de a lega ceva serios cu bărbații care i-au trecut prin viață Bianca Drăgușanu nu se mai ascunde iar wwwspynewsro vă prezintă în exclusivitate primele imagini cu blondina și un bărbat misterios de care pare a fi extrem de apropiată iar gesturile tandre dintre cei doi îi dau de gol și ne fac să ne gândim că există mult mai mult între ei. De când formează un cuplu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi călătoresc foarte mult alegând destinații exotice.

La scurt timp după ce a anunțat separarea de tatăl copilului său Victor Slav prezentatoarea de la Kanal D a și fost surprinsă în. Câți iubiți a avut Bianca Drăgușanu. Bianca îl vrea de soț pe Bote.

Dezamăgită de bărbați care fie au înșelat-o fie au agresat-o fizic Bianca este acum o femeie singură independentă și s-a oferit să le facă rochiile de mireasă viitoarelor soții ale foștilor ei iubiți. Bianca și Victor au divorțat în ianuarie 2014 după ce fosta asistentă TV a avut o escapadă romantică la Paris cu Adrian Cristea fostul ei iubit. Bianca Drăgușanu s-a anturat cu ex-ul Ioanei Filimon.

Ieri când a mers la piscina unui hotel de cinci stele focoasa româncă s-a întâlnit. Fără să pară vreo secundă afectat de scandalul dintre fosta lui iubită Bianca Drăgușanu și cel care i-a fost soț Alex Bodi milionarul Tristan Tate a deci. Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc.

Ea a recunoscut aventura însă a susținut că. Bianca Dragusanu iubitul ei planuri mari video Autor. Cristi Brancu îl desființează pe iubitul Biancăi Drăgușanu.

Tânărul este un fost kickboxer. S-ar fi cuplat cu un renumit milionar turc nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon. Bianca Drăgușanu a primit în această dimineață un buchet imens de trandafiri.

Elena Nica 18082021 0948 În timp ce Afganistanul este un motiv de îngrijorare pentru toată planeta la ora actuală se găsesc desigur și oameni care să facă haz de necaz. Imagini șocante cu vedeta plină de vânătăi. Bianca Drăguşanu face primele declaraţii după ce a fost prinsă de paparazzii Spynewsro sărutându-se pasional cu un bogătaş în miez de noapte.

Bianca Drăgușanu s-a pozat alături de fostul iubit al Anei-Maria Mocanu. Bianca Drăgușanu iubește din nou. Bianca Drăgușanu 38 de ani a transmis un mesaj ironic la adresa fostului soț Alex Bodi dar și la adresa fostului iubit Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu n-a suferit prea mult după despărțirea de Alex Bodi. Jurnalistul Marius Niță realizator tv a comentat la GÂNDUL LIVE momentele violente prin care a trecut Bianca Drăgușanu conform imaginilor publicate de C. Micuța i-a mărturisit mamei sale că s-a îndrăgostit de un băiat pe nume Luca motiv pentru care fosta asistentă a lui Dan Capatos a simțit că este cazul să-i.

Bianca Drăgușanu a declarat în nenumărate rânduri că mereu a câutat fericirea și că va face acest lcuru până o va simți pe deplin. Cei doi nu ratează nicio ocazie de a-și arăta dragostea dintre ei pe. Tristan Tate te iubesc.

Ce spune noul iubit al Biancăi Drăgușanu despre relația cu vedeta tv. Bianca Drăgușanu radiază de fericire alături de noul iubit luptător. Bianca și Cătălin Botezatu se vor căsători.

Cu toate că cei doi au format un cuplu acum câțiva ani buni sentimentele de dragoste nu au dispărut. Blondina care era hotărâtă în urmă cu o lună să divorţeze de Alex Bodi în urma unui scandal monstru a apărut la braţul lui în ultima vreme la o serie de evenimente mondene iar miercuri seara a fost invitată la aniversarea lui Cătălin Botezatu fostul ei iubit care a şi făcut. L-am iubit mai mult decât mă iubeam pe mine.

02 Octombrie 2020. Bianca Drăgușanu a revenit în centrul atenției mass-media după ce a fost invitată în cadrul podcastului artistului Damian Drăghici acum puțin timp. Tristan și Bianca formează un cuplu nu de.

Bianca Drăgușanu este curtată peste tot pe unde merge și chiar dacă se află la aproape 3500 de kilometri de București nu i-au lipsit buchetele de trandafiri în Dubai după cum se poate observa în imaginea de mai jos. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că fiica ei Sofia a început să facă deja primele victime la grădinița unde se duce. Deşia existat acea iubire dar lucrurile nu au mers aşa cum poate.


Esta Nevando Cuando Alex Bodie Es Liberado De La Custodia


Cu Cine S A Combinat Bianca Drăgușanu După Despărțirea De Alex Bodi E Un Milionar Turc Celebru Impact


Iubitul Biancăi Drăgusanu A Fost Chemat La Tribunal Ca Parat Wowbiz


Bianca Dragusanu Noul Iubit 4 Unica Md


Foto Bianca Drăgușanu Imagini Fierbinți Alături De Noul Ei Iubit Alex Bodi


Probleme Mari Pentru Iubitul Biancăi Drăgușanu A Pierdut O Mare Sumă De Bani Ce I S A Interzis Să Facă Capital


Bianca Drăgușanu A Fugit La Mare Cu Noul Iubit Ce Declarație De Dragoste I A Făcut Tristan Tate Click Mobile


Teo Show 10 01 2019 Bianca Dragusanu S A Despartit De Iubitul Milionar Pentru Seful Lui Youtube


Bianca Drăgusanu Jocuri De Seducţie Cu Musculosul Alex Wowbiz


Bianca Drăgusanu Isi Strigă Iubirea Prin Cluburi Cum L A Susprins Pe Tristan Tate Vedeta Tv


Bianca Drăgușanu Alături De Noul Iubit Foto Ea Md


Bianca Dragusanu Plina De Vanatai A Fost Batuta De Iubit Ele Ro


Iubitul Biancai Dragusanu Este Dependent De Vedeta Wowbiz


Bianca Drăgușanu și Noul Iubit Nu Se Mai Ascund Imagini De Senzație Cu Cei Doi Din Paris


Victor Slav Mesaj Tranșant După Ce Bianca Drăgușanu S A Afișat Cu Noul Iubit La Paris


Bianca Drăgușanu Primele Declarații După Ce Alex Bodi A Fost Săltat De Mascați Este Nevinovat Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Bianca Drăgușanu Adevărul Despre Relația Cu Turcul Cengiz Siklaroglu M Am Visat Mereu Soție De


Noul Iubit Al Biancai Dragusanu Pentru El L A Parasit Pe Victor Slav Adpm


A Inceput Războiul Intre Alex Bodi și Noul Iubit Al Biancăi Drăgușanu Cum S Ar Fi Răzbunat Actualul Pe Fostul

LihatTutupKomentar